Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lartours/public_html/modules/database/classes/kohana/database/mysql.php on line 59
LAR Tours
 • Sicilia - insula vulcanului Etna
  Sicilia - insula vulcanului Etna

 • Dubrovnik - perla Croatiei
  Dubrovnik - perla Croatiei

 • Primavara in capitalele RUSIEI
  Primavara in capitalele RUSIEI

  Moscova si St. Petersburg

 • India si Nepal
  India si Nepal

  Spirit, aventura sau incursiune in magic…

 

    Agentia noastra se poate lauda cu o prezenta constanta in peisajul turistic romanesc, incepandu-ne activitatea inca din 1994, an in care tara noastra deabia incepea sa se obisnuiasca cu aerul libertatii. Proiectul initial a presupus chiar infiintarea unei linii aeriene, LAR - Liniile Aeriene Romane avand la baza doi profesionisti in domeniul aviatiei, Dorin Ivascu si Vasile Brancus. Desi activitatea noastra de baza ramane turismul, noua ne place sa credem ca acest proiect va vedea lumina zilei la un moment dat. 

 

    Fiind unii din primii jucatori pe piata turismului in Romania, agentia noastra a pus bazele multor sejururi si destinatii care astazi sunt considerate obisnuite pentru turistul roman. Astfel noi am realizat primele zboruri charter catre destinatii precum Turcia, Antalya, Egipt, Cuba sau Iordania. 

 

    De-a lungul timpului ne-am consolidat pozitia de agentie de turism profesionista si dinamica, acreditarile IATA si ANAT fiind o dovada in acest sens. Cu toate ca in prezent activitatea noastra se axeaza in principal pe turismul individual, ne place sa credem ca nu exista cerere din acest domeniu pe care sa nu o putem satisface, fie ca e vorba de bilete de avion, sejururi, chartere sau circuite, fie ca e vorba despre cereri speciale cum ar fi organizarea de conferinte sau evenimente. Un motiv de mandrie il reprezinta experientele de succes in organizarea deplasarii Kiss FM in Ibiza, Conferinta GEA Bucharest 2011 sau Menzies Team Challenge.

 

    Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre inceputurile, experientele si aventurile agentiei noastre, va invitam pe blog-ul Lartours, un loc relaxat de adunare pentru toti cei pasionati de calatorii. 

 

    Dorinta noastra este de a lega o relatie cu clientii nostrii, intrucat la fel ca si actorii unei piese reusite, ne hranim din aplauze mai degraba decat din pretul biletelor.