Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lartours/public_html/modules/database/classes/kohana/database/mysql.php on line 59
LAR Tours :: JAPONIA: Sarbatoarea ciresilor in floare :: Tokyo - Nikko – Lacul Kawaguchi - Muntele Fuji - Hakone - Lacul Ashi - Osaka – Nara - Kyoto :: Japonia
 • Mallorca - o insula .. balearica
  Mallorca - o insula .. balearica

 • China: de la Beijing la Shanghai
  China: de la Beijing la Shanghai

  BEIJING – SUZHOU – WUZHEN – HANGZHOU - SHANGHAI

 • Fiesta in cel mai exotic stil
  Fiesta in cel mai exotic stil

 • Dubrovnik - perla Croatiei
  Dubrovnik - perla Croatiei

JAPONIA: Sarbatoarea ciresilor in floare

Tokyo - Nikko – Lacul Kawaguchi - Muntele Fuji - Hakone - Lacul Ashi - Osaka – Nara - Kyoto

Destinatie: Japonia

Resort: Orase

Transport: Avion + Autocar

Perioada:

01-04-2012 ~ 12-04-2012

Incepand cu 2590 EUR

 

 

Ziua 1

01.04

 

BUCURESTI - TOKYO

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:45 pentru imbarcare cursa Turkish Airlines cu destinatia Tokyo. Schimbarea cursei la Istanbul.

Ziua 2

02.04

 

TOKYO

Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo la ora 10:10, transfer la hotel Shinagawa Prince Main Tower 3* (sau similar). Dupa amiaza, timp liber pentru odihna.

Ziua 3

03.04

 

TOKYO

Mic dejun. Tur de oras al capitalei nipone cu vizita la gradinile Palatului Imperial; continuam cu Turnul Televiziunii din Tokyo, templul Asakusa Kannon de unde se pot cumpara si suveniruri tipic japoneze din vestita Galerie Nakamise (galerie comerciala ce functioneaza dinainte de cel de-al doilea razboi mondial). La finalul turului avem timp liber pe Ginza (cea mai importanta artera comerciala a Japoniei). Seara, optional, vom admira panorama nocturna din cladirea Roppongi Hills. Cina la un restaurant local.

Ziua 4

04.04

TOKYO – NIKKO - TOKYO

Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko unde vom vizita templul Toshogu unde se gaseste mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Tot aici vom servi si pranzul in stil japonez. Ne intoarcem in Tokyo si vom avea dupa amiaza libera pentru odihna sau vizitarea orasului pe cont propriu. Cazare la hotel 3* in Tokyo.

Ziua 5

05.04

 

TOKYO –LACUL KAWAGUCHI - HAKONE

Dupa micul dejun, plecam spre Hakone, una dintre cele mai populare zone de agrement datorita vederilor pe care le ofera asupra muntelui Fuji, terenurilor de golf si apelor termale. Important: Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la Kyoto. ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor, unde, pe malul lacului Oshino vom putea face cateva fotografii panoramice extraordinare. Daca vremea permite, vom urca pana la cota 5 a muntelui. Seara, cazare si cina la hotel Palace Hakone 4* (sau similar).

Ziua 6

06.04

 

HAKONE – LACUL ASHI - OWAKUDANI - OSAKA

Dupa micul dejun, tur panoramic in orasul Hakone, urmat deo scurta croaziera pe lacul Ashi. Ziua continua cu o oprira in Parcul National Fuji-Hakone-Izu, la Owakudani – craterul unui vulcan care a erupt in urma cu 3000 de ani. Vom lua apoi Shinkasen - trenul de mare viteza spre Osaka, cel de-al doilea oras ca marime din Japonia. Cina la un restaurant local. Cazare la hotel Ana Crown Plaza 4* (sau similar).

Ziua 7

07.04

OSAKA – HIROSHIMA – OSAKA (optional)

Mic dejun. Optional, va propunem excursie la Hiroshima pentru a vizita parcul bombei atomice si muzeul bombei atomice. Plecam apoi spre Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, unde vom traversa cu feribotul si vom vizita altarul de la Itsukushima. In jurul orei 16:30 ne intoarcem la Hiroshima si luam trenul inapoi spre Osaka. Cina la un restaurant local. Cazare la hotel 4*.

Ziua 8

08.04

OSAKA - NARA - KYOTO

Dupa micul dejun vom face un tur panoramic al orasului. Vom incepe cu vizitarea celui mai mare castel construit in Japonia. Continuam cu Acvariul din Osaka, unde vom putea admira exemple de viata marina din 15 zone de pe intinsul globului pamantesc, acvariu al carui exponat central este un exemplar de rechin balena. Dupa masa de pranz, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji care adaposteste cea mai mare statuie a lui Buddha din Japonia, acest templu fiind patrimoniu UNESCO, fiind cea mai mare cladire de lemn din lume. Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Plecam apoi spre Kyoto, vechea capitala nipona, unde ne vom caza la hotel Monterey 3* (sau similar).

Ziua 9

09.04

 

KYOTO

Mic dejun. Astazi vom face un tur de oras cu vizita la Sanjusangen-Do, templul celor 1001 statui ale zeitei Kannon si Kyomizu Dera - templul apei curate. Ziua continua cu templul Kinkakuji - pavilionul de aur. Seara, optional, vom participa la un spectacol de dansuri japoneze in renumitul cartier Gion. Cazare si cina la hotel 3*.

Ziua 10

10.04

 

KYOTO

Mic dejun. Optional, vom vizita impreuna cu insotitorul de grup unul din cele mai mari temple, inscris in Patrimoniul UNESCO – Honganji si Pagoda cu 5 nivele To-ji, un obiectiv emblematic al Kyoto-ului. Seara, cina traditionala japoneza de ramas bun la care va participa, pentru jumatate de ora si o Maiko adevarata.

Ziua 11

11.04

 

KYOTO – OSAKA - ISTANBUL

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si plimbari individuale. Vom elibera camerele in jurul pranzului si vom lasa bagajele in camera special amenajata din interiorul hotelului. In jurul orei 19:00 transfer la aeroportul din Osaka pentru imbarcare zbor Turkish Airlines cu destinatia Istanbul. Plecare la ora 22:30.

Ziua 12

12.04

 

ISTANBUL – BUCURESTI

Sosire la Istanbul la ora 05:35 si plecare spre Bucuresti la 08:20. Aterizare pe aeroportul Otopeni la 09:45.

 

 

 

PRET/persoana: 2.590 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 435 EURO / persoana

 

SERVICII INCLUSE:

 

- transport avion Bucuresti-Tokyo si Kyoto-Bucuresti cu compania Turkish Airlines (schimbarea cursei la Istanbul)

- 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*/4* : 3 nopti in Tokyo, 1 noapte in Hakone, 2 nopti in Osaka, 3 nopti in Kyoto

- 2 mese de pranz (zilele 4 si 8), 5 cine (zilele 3, 5, 7, 8 si 10)

- transport pe tot parcursul turului conform programului

- intrarile la obiectivele mentionate in program

- ghid local vorbitor de limba engleza

- insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

- taxele de aeroport: 415 EURO/persoana (pot suferi modificari)

- asigurarea medicala de calatorie

- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu

- asigurarea medicala de calatorie;

- orice servicii nementionate in program

- bacsisuri pentru ghizi locali si soferi 

 

 

Tarif estimativ excursie optionala HIROSHIMA: 390 Euro/ persoana pentru minim 10 participanti. Participarea la excursie si plata unui avans de 50% din suma trebuie efectuate pana la data de 15.03.2012 pentru a fi facute rezervarile.

 

Orar informativ de zbor (ore locale):

Bucuresti 10:45 - Istanbul 12:10 / 16:55 – Tokyo 10:10 (a doua zi)

Osaka 22:30 – Istanbul 05:35/ 08:20 – Bucuresti 09:45

 

Grup minim: 20 persoane. Pentru grup 16-19 persoane, tariful se majoreaza cu 95 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

Termen limita de inscriere: 1 Martie 2012.

 

Conditii de retragere / penalizari:

 • intre 45 – 30 zile inaintea plecarii: 100 EURO/ persoana

 • intre 21 – 29 zile inaintea plecarii: 40% din valoarea pachetului

 • intre 15 – 20 zile inaintea plecarii: 80 % din valoarea pachetului.

 • cu mai putin de 15 zile inaitea plecarii: penalizare 100%.

 

OBSERVATII:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Japonia conform standardelor proprii;

 • Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

 • Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.

 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.

 • Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/yen valabile in luna noiembrie 2011; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.

 • Mesele principale – dejun si cina - au specific local.

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

 

 

Japonia – Tara Soarelui Rasare este situata in Asia de Est, pe un lant de insule aflate intre Oceanul Pacific si Marea Japoniei. Numele in japoneza este Nipponkoku, insemnand Originea Soarelui.

Una din cele mai frumoase legende japoneze spun ca tara a fost creata de zei. Acestia au infipt o sabie in ocean, iar la scoaterea ei s-au format 4 picaturi care au devenit principalele insule: Honsu, Hokkaido, Kyushu si Shikoku.

Japonia, tinutul geishelor, al bonsailor sau al ceremonialului ceaiului este o imbinare intre Occident si Orient, orasele sale adoptand multe elemente vestice si in acelasi pastrand putin din misterul civilizatiei stravechi japoneze.

Constituita ca monarhie constitutionala, Japonia se intinde pe o suprafata de 377.801 kmp si are o populatie de 127.2 milioane locuitori. Cel mai mare munte este Fujiyama (munte vulcanic) 3776 m. Tara are cateva sute de vulcani dintre care 40 sunt inca activi. Populatia este concentrata in principal in jurul oraselor Tokio, Kyoto si Osaka. In total exista 350 de parcuri naturale si 27 de parcuri nationale.

 

Tokyo este capitala Japoniei din 1868 dupa ce dinastia Tokugawa a fost detronata si una dintre cele mai dens populate metropole din lume (peste 10 milioane locuitori). Corect, se numeste Tokyo-to sau Metropola Tokyo si consta in 23 de cartiere speciale, 33 de orase si 8 suburbii. In centrul orasului se afla Palatul Imperial inconjurat la sud si vest de cele mai importante cladiri ale guvernului, cum sunt Curtea Suprema si ministerele nationale. Prima cale ferata din Tokyo si totodata din Japonia a fost construita in 1872, intre oras si portul din Yokohama. Un sistem de cale ferata cunoscut sub numele de "tren glont" (datorita vitezei si formei locomotivei) a fost inaugurat in 1964. Majoritatea strazilor din Tokyo au valoare istorica si sunt inguste, ceea ce le face impracticabile pentru automobile.

Orasul pare o aglomerare urbana supraetajata pe o întindere aproape nesfârsita, cu case mici din lemn, dominate de impunatoare blocuri moderne. Metropola este o împletire a civilizatiei si culturii moderne, cu obiceiuri si traditii milenare. La tot pasul se întâlnesc temple si parcuri cu arbori pitici, cu stânci artificiale, cu lacuri pline de pesti aurii si podete cocosate. 

 

Kyoto este al 7-lea oras ca marime din Japonia, situat langa Osaka, in sudul insulei Honshu, cu o populatie de aproximativ 1,5 milioane locuitori. Orasul a scapat ca prin miracol de bombardamen-tele razboiului, reusind sa-si pastreze intacte obiectivele culturale: Nijo Castle, resedinta sogunului Tokugawa, Toji, templul care gazduieste cea mai inalta pagoda japoneza, sau Kinkakuji, Pavilionul de Aur, acoperit la propriu cu un strat din metalul pretios. Simbolul religiei nipone, Muntele Fuji, poate fi admirat din trenul care leaga Tokyo de Osaka.

Kyoto – denumit si „capitala linistii si pacii” datorita numeroaselor gradini Zen si fosta capitala a Japoniei intre anii 794 si 1868 - este faimos pentru mestesugurile cu fire de matase, bronz, portelan, chimicale, echipament electronic. In orasul japonez Kyoto transportul public si intrarea la majoritatea obiectivelor turistice sunt gratuite pentru cei ce poarta chimono. Actiunea este menita sa promoveze îmbracamintea traditionala japoneza pe care majoritatea locuitorilor orasului o poarta acum numai la ocazii speciale. Pentru cei ce nu au un chimono acesta poate fi închiriat cu aproximativ 28 USD/ zi.

Sarbatoarea ciresilor in floare

Hanami (admiratorul florilor de cires), sarbatoare specifica Japoniei, are loc in fiecare primavara la inceputul lunii aprilie, cand infloreste sakura. Sakura este denumirea japoneza pentru cires si florile sale. Cire?ul japonez este unul pur ornamental, nu face fructe, iar floarea sa este simbolul primaverii. Nimic altceva nu este mai potrivit ca sursa de inspira?ie pentru poezie si pictura decît sakura, esenta esteticii japoneze. Din momentul în care floarea se deschide, prietenii, familia, angajatii unei companii se întîlnesc si sarbatoresc sfirsitul iernii si inceputul primaverii, bucurandu-se de frumusetea florilor pana noaptea tarziu, cand aleile parcurilor sunt iluminate de cunoscutele lampadare din hartie colorata.

 

City Break

oferta

Destinatie: Cehia

Resort: Oras

Transport: Avion

Perioada:

22-09-2012 ~ 25-09-2012

Incepand cu 265 EUR

Detalii

Costa del Sol - sudul Spaniei

oferta

Destinatie: Spania

Resort: Banalmadena, Fuengirola, Marbella, Torremolinos

Transport: Avion, cursa directa

Perioada:

19-06-2012 ~ 11-09-2012

Incepand cu 462 EUR

Detalii

Magical Ano Nuevo

oferta

Destinatie: Barcelona

Resort: Oras

Transport: Avion

Perioada:

29-12-2012 ~ 02-01-2013

499 EUR

Detalii