Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lartours/public_html/modules/database/classes/kohana/database/mysql.php on line 59
LAR Tours :: Maroc :: Casablanca – Marrackech– Fez – Meknes – Rabat – Casablanca :: Maroc
 • Program social - Insula Sicilia
  Program social - Insula Sicilia

  Program destinat persoanelor peste 55 de ani.

 • Fiesta in cel mai exotic stil
  Fiesta in cel mai exotic stil

 • Maroc
  Maroc

  Casablanca – Marrackech– Fez – Meknes – Rabat – Casablanca

 • Costa Brava - coasta de nord-est a Cataluniei
  Costa Brava - coasta de nord-est a Cataluniei

Maroc

Casablanca – Marrackech– Fez – Meknes – Rabat – Casablanca

Destinatie: Maroc

Resort: Orase

Transport: Avion + Autocar

Perioada:

17-03-2012 ~ 24-03-2012

Incepand cu 785 EUR

 

Ziua 1 (17.03): BUCURESTI – CASABLANCA

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Casablanca (schimbarea cursei la Paris). Sosire in Casablanca la ora 15:00, transfer si cazare la hotel 4*. Timp liber pentru odihna sau pentu a va familiariza cu orasul. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 2 (18.03): CASABLANCA

Dupa micul dejun vom face turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului alaturi de un ghid local: vom incepe turul din Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizita souk-urilor si bazarelor, Mahakina, intram la Catedrala Notre Dame Lourdes, cornisa si cartierul de lux al orasului- Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada, coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior)-una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, vedem Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative, Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel.

Ziua 3 (19.03): CASABLANCA - MARRAKECH

Dupa micul dejun, plecare catre Marrakech unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Sosire la Marrakech transfer la hotel 4*. Dupa amiaza, vom face un tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira cele mai importante obiective turistice ale orasului Marrackech: gradina Menara, plantatie de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, minaretul si Moscheea Koutoubia, trecem apoi pe langa moscheea El Mansour, intram in cimitirul Saadien si in Palatul Bahia, apoi ne indreptam spre Muzeul Dar Si Said si Medina. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 4 (20.03): MARRAKECH

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau relaxare la piscina hotelului Optional, excursie la Essaouira, statiune si port pe malul Atlanticului, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Seara, ne intoarcem in Marrakech pentru cina si cazare.

Ziua 5 (21.03): MARRAKECH - BENI MELLAL – IFRANE – FEZ

Mic dejun. Plecare spre Fez. Sunt prevazute scurte opriri in Beni Mellal si Ifrane, ambele localitati fiind situate in regiunea muntilor Atlas. Sosire in Fez, cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 6 (22.03): FEZ

Dupa micul dejun se viziteaza cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Quarouiyen- cea mai veche universitate a islamului; scoala coranica Attarine Medersa- cu superbe decoratiuni pe care o admiram din exterior, obiectivul fiind temporar inchis, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 7 (23.03): FEZ – MEKNES – RABAT – CASABLANCA

Dupa micul dejun, plecare catre Meknes, denumit si Versailles-ul Marocului unde se viziteaza Porta Bab Mansour, Hari Souani si vechea medina. Plecare catre Rabat, sosire si vizita a capitalei Marocului: admiram Mausoleul lui Mohamed al V-lea, apoi trecem pe langa Medina, continuam cu vizita la Kasbah des Oudais, o fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane, Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, plimbare de-a lungul raului Bou Regreg si apoi ajungem in zona pietei (souk) pentru suveniruri; din autocar vom vedea si Palatul Regal unde ne putem opri pentru a face cateva poze. Plecare spre Casablanca. Sosire, cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 8 (24.03) CASABLANCA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Casablanca - Bucuresti (cu schimbarea cursei la Paris). Sosire in Bucuresti in cursul serii.

 

Pret / persoana: 785 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single:190 EURO

Pat suplimentar: 785 EURO

 

Servicii incluse:

 • transport avion Bucuresti – Casablanca si retur (schimbarea cursei la Paris) cu compania AIR FRANCE

 • 7 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*: 3 nopti Casablanca, 2 nopti Marrakech, 2 nopti Fez

 • transferuri aeroport – hotel – aeroport

 • tururile si vizitele mentionate in progran

 • transport local cu autocar dotat cu aer conditionat

 • ghid local pe tot parcursul circuitului

 • insotitor roman de grup.

 

Nu sunt incluse in pret:

 • taxele de aeroport 250 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

 • bacsisurile (obligatorii in Maroc): 25 EURO/ persoana – se achita la sosirea in Maroc insotitorului roman de grup)

 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mese

 • intrari la alte obiective si alte vizite decat cele precizate la servicii incluse, excursiile optionale

 • asigurarea medicala

 • asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

 

 

Orar informativ de zbor (compania AIR FRANCE):

17.03: Bucuresti 06:50 – Paris 09:00 / 12:55 – Casablanca 15:00

24.03: Casablanca 10:20 – Paris 14:25 / 15:25 – Bucuresti 19:15

 

Grup minim:

25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane tariful se suplimenteaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

Termen limita de inscriere:

15 Februarie 2012.

 

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:

conform Contractului de Prestari Servicii.

 

OBSERVATII:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Maroc conform standardelor proprii.

 • Nu este permis accesul nonmusulmanilor in incinta locatiilor religioase islamice.

 • Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, respectiv autoritatile din Maroc).

 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.

 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

 • Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dirham marocan valabile in luna octombrie 2011; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

 

Oferta Speciala - Sharm el Sheikh - toamna 2012

oferta

Destinatie: Egipt

Resort: Orase

Transport: Avion

Perioada:

23-08-2012 ~ 31-10-2012

Incepand cu 548 EUR

Detalii

Rodos - insula Colosului din portul Rodos

oferta

Destinatie: Grecia

Resort: Faliraki, Ialyssos, Ixia, Rodos, Kalithea, Kolymbia

Transport: Avion, cursa charter

Perioada:

22-05-2012 ~ 25-09-2012

Incepand cu 360 EUR

Detalii

Nature and History Combined

Two days over the Olt Valley
oferta

Destinatie: Romania

Resort: Oras

Transport: by car

Perioada:

01-01-2012 ~ 31-12-2012

Incepand cu 195 EUR

Detalii