Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lartours/public_html/modules/database/classes/kohana/database/mysql.php on line 59
LAR Tours :: Fiesta in cel mai exotic stil :: :: Singapore si Malaezia
 • O petrecere cu s(e)ic
  O petrecere cu s(e)ic

 • Charter Dubai 2012
  Charter Dubai 2012

  Descopera farmecul Arabiei!

 • Revelion in pasi de samba si de tango
  Revelion in pasi de samba si de tango

 • India si Nepal
  India si Nepal

  Spirit, aventura sau incursiune in magic…

Fiesta in cel mai exotic stil

Destinatie: Singapore si Malaezia

Resort: Orase

Transport: Avion

Perioada:

28-12-2012 ~ 08-01-2013

1995 EUR

Ziua 1 - 28 dec: BUCURESTI – AMSTERDAM – SINGAPORE

Intalnire la aeroportul OTOPENI – terminal Plecari cu insotitorul de grup la ora 12:00 pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Singapore (cu schimbarea cursei la Amsterdam).

 

Ziua 2 - 29 dec: SINGAPORE

Sosire in Singapore la ora locala 16:25. Transfer si cazare la Hotel Conrad 5*(camere classic)/similar. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.

 

Ziua 3 - 30 dec: SINGAPORE

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarea oprire va fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare. Dupa amiaza timp liber. Cazare.

 

Ziua 4 - 31 dec: SINGAPORE – LA MULTI ANI 2013!

Mic dejun. Optional: excursie de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor - cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se afla si cea mai mare cascada artificiala din lume. Seara ne intoarcem la hotel si ne pregatim pentru trecerea dintre ani. Cina festiva de Anul Nou la restaurantul hotelului.

 

Ziua 5 – 01 ian: SINGAPORE

Mic dejun. Timp liber in Singapore sau optional va propunem: croaziera Cheng Ho. Amiralul Cheng Ho detine un loc de cinste in istoria Chinei si a vizitat o parte a lumii ca emisar al imparatului chinez din secolul al XV-lea. Croaziera o vom face cu o replica a celebrei nave. Ruta de navigatie ne va oferi o viziune complet diferita a orasului Singapore – cea de pe mare. Vom face si o scurta oprire in insula Kusu cu vizita la Templul Chinez. Incepand cu ora 18:00 va propunem excursia optionala in parcul Night Safari - un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admirate peste 1000 de specii de animale nocturne in propriul lor mediu de viata sau dansurile tribale. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul fie pe jos pentru cei mai curajosi dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.

 

Ziua 6 – 02 ian: SINGAPORE

Mic dejun. Optional: excursie de o zi in Insula Sentosa ce se afla in apropierea portului si ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. Plecam catre Sentosa cu telecabina. Vom vizita acvariul Underworld si Laguna Delfinilor, urcam in Sky Tower, cel mai inalt turn de observatie din Asia, pentru o superba panorama asupra insulei, a portului Singapore si, in zile insorite, chiar a tarmurilor Malaeziei si Indoneziei. Vizitam apoi plaja Siloso. Plaja, relaxare si nenumarate distractii, Sentosa este pe buna dreptate in topul atractiilor turistice singaporeze. Cazare.

 

Ziua 7 – 03 ian: SINGAPORE – MALACCA – KUALA LUMPUR (370 km)

Mic dejun. Astazi vom pleca cu autocarul catre Kuala Lumpur. In drumul spre capitala Malaysiei vom opri cateva ore in orasul Malacca, un orasel care a insemnat foarte mult in trecutul Malaeziei. Dupa 100 de ani de sultanat (pe aici a intrat islamul in Asia de sud est), Malacca a fost pe rind colonie portugheza, olandeza si britanica, in jur de 130-150 de ani fiecare, de unde si influentele de toate felurile. Facem un tur al orasului ci ghid local si vizitam Porta de Santiago si Piata Olandei. Cazare Hotel Intercontinental 5* (camere premier)/similar.

 

Ziua 8 - 04 ian: KUALA LUMPUR

Mic dejun. Vom face un tur de oras de jumatate de zi impreuna cu ghidul local, in timpul caruia ni se vor dezvalui frumusetea si farmecul minunatului oras, contrastul dintre zgarie-nori si casele coloniale. Dupa amiaza timp liber.

 

Ziua 9 - 05 ian: KUALA LUMPUR

Mic dejun. Va propunem o interesanta excursie optionala intr-un sat traditional si la Pesterile Batu. Vom incepe cu o scurta croaziera in cadrul careia vom admira satele malay. Prima oprire va fi la cea mai mare si moderna fabrica de produse din cositor din lume. Vom vizita apoi Pesterile Batu, vom urca cele 272 de trepte pana la templul sacru hindus. Dupa amiaza ne vom intoarce in oras. Timp liber. Seara va propunem excursia optionala “Kuala Lumpur by night” care va include si cina bufet intr-un restaurant local cu preparate traditionale. Cazare.

 

Ziua 9 – 06 ian: KUALA LUMPUR

Mic dejun. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional, excursie de o zi in Parcul Genting Highlands- Las vegasul Malaysiei. Se afla in varful muntilor, la 1700 metri altitudine. Gasim aici parc de distractii, cazinouri, cinematografe 4D, sali de jocuri, hoteluri, restaurante. Cazare.

 

Ziua 10 – 07 ian: KUALA LUMPUR – AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi. Pentru ca transferul este programat in jurul orei 19:00 va propunem o alta excursie in imprejurimile orasului. Transfer la aerport pentru imbarcare cursa Kuala Lumpur-Amsterdam.

 

Ziua 11 - 08 ian: AMSTERDAM - BUCURESTI

La ora locala 09:20 vom pleca din Amsterdam catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 13:05.

Servicii incluse:

 • transport avion cu compania KLM pe ruta Bucuresti – Amsterdam – Singapore si Kuala Lumpur – Amsterdam – Bucuresti

 • 5 nopti cu mic dejun in Singapore la Hotel Conrad 5* (sau similar) si 4 nopti cu mic dejun in Kuala Lumpur la Hotel Intercontinental 5* (sau similar)

 • transferuri aeroport - hotel - aeroport

 • tururi de oras cu ghid local in Singapore, Malacca si Kuala Lumpur.

 • transfer cu autocarul din Singapore in Kuala Lumpur cu oprire in Malacca si vizita de oras

 • insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

 • taxele de aeroport si securitate 450 EURO/persoana (pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii)

 • cina de Revelion la restaurantul hotelului: 170 EURO / persoana (OPTIONAL);

 • asigurarea medicala/ asigurarea storno

 • excursiile optionale.

 

 

PRET/persoana: 1995 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 765 EURO

Reducere a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar, la cerere): 50 EURO

 

 

GRUP MINIM

25 persoane. Pentru un grup mai mic de 25 de persoane (20-24 persoane) pretul excursiei se majoreaza cu 95 EURO/ persoana. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi

 

ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei (nu este necesara viza).

 

CONDITII DE RETRAGERE SI PENALIZARI :

10% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 50-45 zile calendaristice inainte de data plecarii.

40% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  de 45-25 zile calendaristice inainte de data plecarii;
80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  de 19-24 zile calendaristice inainte de data plecarii;;
100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 19 zile inaintea plecarii.

 

ORAR DE ZBOR (ore locale*):

28 DEC: Bucuresti 14:00 – Amsterdam 16:00 / Amsterdam 21:10 – Singapore 16:25 a doua zi (29 DEC)

07 IAN : Kuala Lumpur 23:45 – Amsterdam 05:50 (08 IAN) / Amsterdam 09:20 – Bucuresti 13:05 (08 IAN)

(*diferenta de fus orar este de 6 ore; exemplu: ora 14:00 Bucuresti = ora 20:00 Singapore)

 

 

 

 

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii;

 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de oficialitatile din Singapore/Malaezia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;

 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;

 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii;

 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

 • Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna iunie 2012; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful

Cycling Tours in Bucharest

Visit the capital city on bicycle
oferta

Destinatie: Bucuresti

Resort: Oras

Transport: cycling

Perioada:

01-02-2012 ~ 31-12-2012

Incepand cu 10 EUR

Detalii

Bucharest Hidden Treasuries

Discover the most impressive religious buildings in the capital.
oferta

Destinatie: Bucuresti

Resort: Oras

Transport: by car / subway

Perioada:

01-02-2012 ~ 31-12-2012

Incepand cu 25 EUR

Detalii

Program social - Costa del Sol

Program destinat persoanelor peste 55 de ani.
oferta

Destinatie: Spania

Resort: Statiune

Transport: Avion

Perioada:

17-01-2012 ~ 21-04-2012

Incepand cu 395 EUR

Detalii