Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lartours/public_html/modules/database/classes/kohana/database/mysql.php on line 59
LAR Tours :: Revelion Imperial in pasi de vals :: :: Viena
 • Magical Ano Nuevo
  Magical Ano Nuevo

 • KOS - insula lui Hipocrate
  KOS - insula lui Hipocrate

 • Cumpana dintre ani pe doua continente
  Cumpana dintre ani pe doua continente

 • Primavara in capitalele RUSIEI
  Primavara in capitalele RUSIEI

  Moscova si St. Petersburg

Revelion Imperial in pasi de vals

Destinatie: Viena

Resort: Oras

Transport: Avion

Perioada:

29-12-2012 ~ 02-01-2013

429 EUR

Ziua 1 (29 dec): Bucuresti – Viena

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:00 si sosire in Viena la ora locala 08:50. Transfer cu autocarul in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Tansfer la hotel. Cazare la hotel Senator 3* sau similar in Viena.

 

Ziua 2 (30 dec): Viena – vizita optionala la Palatul Schonbrunn

Mic dejun. Dimineata va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului. Cazare.

 

Ziua 3 (31 dec): Viena – in prag de sarbatoare LA MULTI ANI 2013!

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea, puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Cazare. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local.

 

Ziua 4 (01 ian): Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz

Mic dejun. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein.

 

Ziua 5 (02 ian): Viena

Mic dejun. La ora 11:00 vom elibera camerele de hotel. Transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 15:10. Sosire in Bucuresti la ora 17:50.

Servicii incluse:

 • transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines

 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Viena

 • transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul

 • tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Viena (maxim 3 ore)

 • insotitor roman de grup

 

Nu sunt incluse:

 • taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

 • cina de Revelion (optionala, intre 120 - 150 Euro / persoana – fara bauturi incluse)

 • excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice

 • asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate)

 

Pret/persoana (loc in dubla): 429 Euro

Supliment camera single: 120 Euro

 

ORAR DE ZBOR (ORE LOCALE):

Otopeni 08:00 – Viena 08:50

Viena 15:10 – Otopeni 17:50

 

EXCURSII OPTIONALE – PRETURI INFORMATIVE:

 • Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local: pret informativ 25 Euro/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include turul palatului Schonbrunn cu ghid local si biletul de intrare la palatal Schonbrunn; nu este inclus transportul pana la/ de la palat. Varianta cea mai economica de transport este cu mijloacele de transport in comun, impreuna cu insotitorul de grup.

 • Excursie la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz: pret informativ: 45 Euro/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include transport cu autocarul local, ghid local, biletele de intrare la Mayerling si Heiligenkreuz.

 

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE:

 

Oferta este valabila pentru min. 25 persoane participante. Pentru un numar mai mic de participanti, pretul se recalculeaza. Termen limita de inscriere: 45 zile inainte de data plecarii. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Documente necesare pentru calatorie: pasaport valabil minim 6 luni sau carte de identitate valabila.

 

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:

 

 • 5% din total valoare pachet turistic daca renuntarea se face incepind cu a treia zi de la momentul confirmarii rezervarii, pina la 30 zile inaintea plecarii

 • 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile- 21 zile inaintea plecarii

 • 80% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 20 zile – 16 zile inaintea plecarii

 • 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

 

 

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Austria, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu normele locale

 • In ultima zi a excursiei, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 12:00.

 • copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar (detalii pe www.politiadefrontiera.ro)

 • conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii obiective

 • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup

 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii

 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

 • agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor. agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

 

Program social - Costa del Sol

Program destinat persoanelor peste 55 de ani.
oferta

Destinatie: Spania

Resort: Statiune

Transport: Avion

Perioada:

17-01-2012 ~ 21-04-2012

Incepand cu 395 EUR

Detalii

Costa del Sol - sudul Spaniei

oferta

Destinatie: Spania

Resort: Banalmadena, Fuengirola, Marbella, Torremolinos

Transport: Avion, cursa directa

Perioada:

19-06-2012 ~ 11-09-2012

Incepand cu 462 EUR

Detalii

India si Nepal

Spirit, aventura sau incursiune in magic…
oferta

Destinatie: India si Nepal

Resort: Orase

Transport: Avion + Autocar

Perioada:

20-04-2012 ~ 02-05-2012

Incepand cu 1665 EUR

Detalii